VERIKO olarak; sizi tanımlayan kişisel verilerinizin nasıl kullanıldığını ve kimlere aktarıldığını önemsediğinizi biliyor, bizlere olan güveniniz için size teşekkür ediyoruz. Anayasamızın 20. Maddesi ile temel haklarımızdan biri olan kişisel verilerin korunması hakkına ilişkin olarak sizleri aydınlatmayı amaçlamaktayız. VERİKO’yu ziyaret ederek bu aydınlatma bildirisinde yer alan hususlarda bilgilendirildiğinizi kabul etmiş olmaktasınız.

Siz değerli ziyaretçi/müşterilerimizde edindiğimiz bilgiler,  VERİKO deneyiminizi kişiselleştirmenize ve sürekli olarak iyileştirmemize yardımcı olmaktadır. VERİKO’nun fikri mülkiyet haklarını korumak için rızanız, sözleşmenin kurulması ve meşru menfaatimiz gereği; yedeklilik, iş sürekliliğinin sağlanması gibi nedenlerden ötürü GDPR bölgesindeki sunucuları ve servisleri kullanmaya hassasiyet göstermekteyiz. İşte topladığımız kişisel veri kategorileri;

Bize ulaştırdığınız veriler;

Bu tür verilerin çoğunu iletişim formlarını doldurduğunuzda, arama yaptığınızda, sipariş verdiğinizde veya bir ankete katıldığınızda sağlarsınız. Ayrıca sitemizde  yer  alan  iletişim  kanallarından  bize  ulaştırdığınız  istek,  öneri  ve şikayetlerinizle alakalı  olarak göndermiş  olduğunuz  kişisel  verileriniz  de bu  kapsama girmektedir.

Otomatik sistemler aracılığıyla işlediğimiz verileriniz;

İnternete bağlamak için kullanılan İnternet protokolü (IP) adresi, tarayıcı türü, sürümü ve saat dilimi ayarı, tarayıcı eklentisi türleri ve sürümleri, işletim sistemi ve platform gibi bilgisayar ve bağlantı verileriniz çerez ve benzeri algoritmalar aracılığı ile performans iyileştirmeleri ve sunulan hizmetin kalitesini artırmak, pazarlama çalışmalarımızı yönlendirmek amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerinizi İşleme Amaçlarımız

Kişisel verilerinizi;

  • Size kişisel verilerin korunması alanından eğitim ve yazılım hizmetleri sunmak,
  • Ürün ve hizmetlerimizi iyileştirmek, geliştirmek ve ticari ilişki içerisinde olduğumuz gerçek/tüzel kişilere alternatifler sunabilmek,
  • Hizmet standartlarımızı yükseltmek, geliştirmek, yeni teknoloji ve uygulamaların değerlendirmeleri ile ticari ve iş stratejilerimizin belirlemek ve uygulanması sağlamak,
  • Gerekli kalite ve standart denetimlerimizi yapabilmek ya da kanun ve yönetmelikler ile belirlenmiş hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirmek,
  • Ayrıca, düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, yasal düzenlemelerin gerektirdiği veya zorunlu kıldığı şekilde, KVKK’da belirtilmiş yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesini sağlamak,

amaçlarıyla  tarafımızca hassas şekilde işlenmektedir.

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. Maddesinde belirtilen haklara sahipsiniz.

VERİKO internet sitesinin sahibi, kurucusu ve yöneticisi Yunus Toman; veri sorumlusu sıfatıyla hareket etmektedir. Kişisel verilerin korunmasına ilişkin tüm taleplerinizi Yeni Yol Cad. No:3 Kat:2 İç Kapı No:336/65 Nurol Tower Sisli/Istanbul ya da info@veriko.com.tr mail adresimize iletebilirsiniz.